Het begin…

In november 2013 maakte ik voor het eerst kennis met magneetsieraden van ENERGETIX. Oorspronkelijk was ik nogal sceptisch. Hoezo kan het dragen van een armband mijn klachten verminderen? Beter in balans en energieker? Ja ja, het zal allemaal wel.

Mijn terughoudendheid is echter omgeslagen in enthousiasme. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik een magneetsieraad draag. In november 2016 ben ik zelfstandig distributeur geworden. Sindsdien heb ik al vele tevreden klanten. Bent u de volgende?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s